fbpx

Támogass minket Te is!

A Parola egy online közösségi folyóirat, melyet a közösségfejlesztés hazai és nemzetközi gyakorlata és elmélete tölt meg tartalommal. A folyóiratot a Közösségfejlesztők Egyesülete gondozza és adja ki 1989-es alakulása óta. Évi négy lapszámmal jelentkezünk és egy vagy két tematikus lapszámmal, ún. Parolafüzettel. Szakmaiságunk megőrzése érdekében fontos a függetlenség megőrzése, mely egy lap esetén első sorban anyagi függetlenséget jelent.  

Ha fontos neked, hogy legyen a közösségi munkának egy mindenki számára elérhető és szakmailag lektorált folyóirata, melyből történeteket, módszereket és elméleti alapot is kaphat, aki ezen a területen dolgozik, tanul vagy csak jobb közösségi vezető akar lenni, akkor kérjük

  • Adományozz negyedévente fix összeget, mintegy előfizető, vagy
  • Adj alkalmilag támogatást a Parolának, hogy érezzük valakinek fontos a munkánk

Ha ennél is többre vágysz,

  • Adományozz nagyobb összeget, mellyel a fejlesztés befektetőjévé válsz!

Legyetek rendszeres, negyedévi fix összeggel támogatók vagy adományozzatok egyszeri tetszőleges adományt, hogy még tovább működhessünk!

Köszönjük!

Felelőskiadó: Közösségfejlesztők Egyesülete

Adószáma: 19009533-1-42

1. Add meg adományod összegét és ismétlődését!

Negyedévente egyszer, az Ön által kiválasztott összeg automatikusan el lesz utalva adományként a Parola Folyóiratnak. Erről 3 nappal korábban értesítjük Önt e-mail formájában, amelyben található linkken keresztül egy mozdulattal megszüntetheti ezt az ismétlődő adományozást.

2. Add meg a neved és elérhetőséged, hogy tudjuk, Te voltál!


Betűk méretezése
Kontraszt