fbpx

Szerkesztőség

A Parola működését önkéntes szerkesztői csapat teszi lehetővé. Áldozatos munkájuknak köszönhetően érdekes témák kerülnek a felszínre, azok szakmailag lektorált cikkek formáját öltik, amelyeket cikkekbe tördelnek és terjesztenek, azaz igyekeznek minél több emberhez eljuttatni, akik olvassák, tovább küldik és ha hasznosnak és szerethetőnek találják adományaikkal is támogatják ezt a közösséget.

A SZERKESZTŐBIZOTTSÁG TAGJAI

Giczey Péter

Szerkesztő

Gyenes Zsuzsa

Szerkesztő

Péterfi Ferenc

Szerkesztő

Péterfi Ferenc eredetileg Újpalotán népművelő, majd közösségfejlesztő. Később az NMI és jogelődjeinek a Közösségfejlesztői Osztályán dolgozott, majd az osztály vezetője lett. Falusi és városi terepmunkákban vett részt, egyetemi, szakmai és civil képzések oktatója, konferenciák szervezője. A Parola folyóirat alapító főszerkesztője, évekig a Közösségfejlesztők Egyesületének titkára, majd elnöke volt.

Tóth Vivien

Szerkesztő

A SZERKESZTŐBIZOTTSÁGOT TÁMOGATÓ CSOPORT TAGJAI

Brüll Edit

Szerkesztőségi titkár

Huszerl József

Segéderő

Huszerl József közösségfejlesztő, a Pályázatfigyelő (PAFI) főszerkesztője, a Közösségfejlesztők Egyesülete Felügyelő bizottságának elnöke, a Parola Ajánló a közösségi megoldások köréből rovatának szerkesztője.

Sain Mátyás

Technikai szerkesztő

Vercseg Ilona

Korábbi főszerkesztő

A KOMMUNIKÁCIÓS CSOPORT TAGJAI 

Boda Kitti

Ekler Éva

Gyenes Zsuzsa

Szerkesztő

Kovács Edit

Kustár Blanka

A TECHNIKAI HÁTTERET BIZTOSíTÓ CSOPORT TAGJAI

Andor Plotár

Csík Barnabás

Tóth Roland

Betűk méretezése
Kontraszt