Fõ tartalomIdén 16. alkalommal is szeretettel várunk mindenkit Kunbábonyba, hogy a megszokott családias légkörben és formákban: előadások, műhelybeszélgetések, szakmai bemutatók kereteiben foglalkozunk elméleti kérdésekkel és közösségi megoldások példáival, lehetőségeivel és kihívásaival a közösségfejlesztés nyári egyetemén.

Részletek: http://kunbabonyinye.blogspot.com/

JELENTKEZÉS

 

HIDAKAT ÉPÍTÜNK, mert szétszakadt társadalmunkban erre égető szükség van, és mert hiszünk benne, hogy el lehet érni a változást. Keressük az utat, a kapaszkodókat, a kereteket, hogy jól cselekedhessünk.

 

Ezért fogjuk ebben a 3 napban feldolgozni az áthidaló társadalmi tőke és a társadalmi párbeszéd kérdéskörét, ránézni közösségeink állapotára, majd megismerni és közös tanulással feldolgozni azokat a gyakorlatokat, amelyekben már zajlik a hídépítés legfőképp helyi szinten – körbejárva a tágan értelmezett helyi intézményeket és feltárva további, az együttműködésekben megmutatkozó erőforrásainkat.

 

Végül de nem utolsósorban arra keressük a választ, a klímaválság, az ökológiai egymásrautaltságunk eljuttat-e minket az összefogás, a hídépítés kikerülhetetlenségének belátásához?

 

A program költségeihez szükséges anyagi feltételek biztosításához közösségi finanszírozással gyűjtünk támogatást.
B
ízunk benne, hogy az adományoknak köszönhetően minden érdeklődő anyagi lehetőségeitől függetlenül részt tud venni a Nyári Egyetemen.

Ennek módjáról a JELENTKEZÉSI LAPON tudsz tájékozódni, ahol akkor is tudod támogatni a rendezvényt ha nem tudsz részt venni.