fbpx


A Közösségfejlesztők Egyesületének (honlapjának) adatkezelési tájékoztatója

 

Kedves Támogatónk, Befizetőnk, Látogatónk!

Egyesületünk elkötelezett a hatályos jogszabályokban megfogalmazott tisztességes és átlátható adatkezelés biztosításában.

A www.kofe.hu honlap használata során az általad megadott személyes adatokat annak fenntartójaként a Közösségfejlesztők Egyesülete kezeli.

Az adatvédelemmel kapcsolatos megkereséseket az egyesulet@kofe.hu címen várunk.

A honlap működtetéséhez és az oda érkező adatok feldolgozásához nem veszünk igénybe adatfeldolgozó, vagy más közreműködőt. Az adatokhoz csak az Egyesület választmánya által felkért kezelő tag férhet hozzá.  

Alapinformációk az adatkezelésről:

Támogatóként a www.kofe.hu/tamogass honlapon keresztül támogathatod (adomány) a Közösségfejlesztők Egyesületének működését.
1% felajánlására a fenntartó szervezet (Közösségfejlesztők Egyesülete) közvetlen támogatásaként van lehetőséged.

Befizetőként a támogatásokon túl minden egyéb befizetés (képzés, tagdíj, részvételi díj stb.) is a Barion Payment Zrt. által biztosított online bankkártyás fizetési felületen valósul meg a www.kofe.hu/tamogass oldalon keresztül.

 

A kezelt adatok köre Támogatóink és Befizetőink esetében:

 Bankkártyás adományozáskor a következő adataid szükséges megadnod:

 • Családi és utónév (kötelező, becenév is megadható)
 • E-mail cím (kötelező)
 • Támogatási összeg (kötelező)
 • Támogatás gyakorisága (kötelező)
 • Település, amelyen élsz (kötelező)
 • Személyes üzenet
 • Megjegyzés rovat: amire befizetsz/amire adományozol (kötelező)

Adományozáskor és befizetéskor az alább felsorolt adatkezelésekhez is hozzájárulhatsz. 

 • Hozzájárul-e a Támogató, hogy a keresztneve megjelenjen az adományozók között a honlapon;
 • Hozzájárul-e ahhoz, hogy a KÖFE választmánya ímélben értesítse aktualitásokról.

 A felsorolt adatokat elkülönített adatbázisban tároljuk, a fenntartó Egyesület jelszóval védett zárt online felületén. 

Rendszerüzenetek:

A szolgáltatás igénybevételével (támogatással, befizetéssel) hozzájárulsz, hogy a megadott email címre az általad támogatott kampányhoz köthető híradásokat küldjünk.

Az alábbi rendszerüzeneteket küldjük számodra, hogy követni tudd támogatásod, befizetésed hasznosulását:

 • köszönőlevél sikeres adományozásról vagy befizetésről (rendszeres bankkártyás megbízás esetén havonta, levonást követően is),
 • közösségi esemény szerveződik a támogatóknak,
 • technikai üzenetek (jelszóemlékeztető, rendszeres adomány módosítás, törlés)
 • befizetett eseménnyel kapcsolatos információk

Az adományozás és befizetés során megadott adatok kezelésének célja, jogalapja, módja:

Adataid kezeléséhez való hozzájárulásod abból a célból kérjük, hogy a fenntartó szervezet fel tudja venni veled a kapcsolatot, be tudjon számolni a továbbiakban is a támogatott tevékenységről, befizetett programról. Az adatok kezelési ideje 5 év.

Ha nem járultál hozzá, hogy publikus legyen a támogatásod, illetve az adataid, adataid abból a célból kezeljük, hogy a támogatási szolgáltatást végre tudjuk hajtani, amit követően max. 1,5 évig tároljuk adataid anonim módon.

Jogaid:

Adatkezelésed okán jogosult vagy arra, hogy a saját helyzeteddel kapcsolatos okokból tiltakozhass a vonatkozó személyes adatok kezelése ellen, kivéve, ha az adatkezelésre közérdekű okból végzett feladat végrehajtása érdekében van szükség (pl. például KSH, vagy egyéb állami szerv felé történő kötelező adatszolgáltatás).

Az adatkezelés időtartama után felhívást küldünk, melyben megerősítheted tájékoztatási igényed, vagy jelezheted, hogy a szolgáltatásra a továbbiakban igényt tartasz vagy nem. Amennyiben az említett felhívásra kifejezetten nem reagálsz, adataidat 30 napos határidővel töröljük.  

Egyesületünk a rögzített adataidat külföldre, vagy harmadik fél részére nem továbbítja.

A rád vonatkozó személyes adatokról kivonatot kérhetsz, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását kérheted, illetve tiltakozhatsz bizonyos személyes adatok kezelése ellen. Amennyiben ez szükséges: adataidat Microsoft Word formátumban kikérheted, illetve annak más szervezetnek való megküldését kérheted (adathordozhatóság). Az adatkezeléshez való további hozzájárulásod bármikor visszavonhatod, ez azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét. A felsorolt igényeidet szervezetünk a tudomásszerzéstől számított legfeljebb 30 naptári napon belül teljesíti.

Jogod van az adatkezeléshez kapcsolódó panasz benyújtására az alábbi címen:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság segítségét (1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.; www.naih.hu.