fbpx

Visszajátszás – újraírás
Nagy események – összművészeti alkalmazás, „kóstoló” új szakembereknek

3 eseményen hasonló tartalommal dolgoztunk. Nagyobb létszámú érdeklődő (20-40-60 fő) számára adtuk át, saját élményen keresztül a tapasztalatainkat (multiplikációs események).

Országos Playback Találkozó Budapest 2023. június 30-július 2

Budovinszky Csilla, Kiricsi Andrea, Szendrei Andrea, Donáth Attila: Playback Társulat  Közösség fejlesztése két társulat mintázatai alapján – SOS és Édes Társulat és az Ökopszichológiai Playback Társulat, egy KÖFE /Közösség Fejlesztők Egyesülete/ Erasmus program mentén

A téma egy Erasmus+ projekt multiplikaciós eseménye is egyben.

A projekt címe: Visszajàtszàs újraíràs. Főpàlyàzó a Közösségfejlesztők Egyesülete, partner a Vitakultura Egyesület és a Panta Rhei Egyesület (Sepsi Playback Tàrsulat).

Közösségfejlesztők Egyesülete XX. Nyári Egyetem a közösségi részvétel fejlesztéséért,  Kunbábony 2023. július 21.

Meghívás – várunk a műhelybe (FB post)

https://www.facebook.com/kozossegfejlesztokegyesulete/posts/pfbid0Ei1t9DPPwPAQDa5eyN3N8LPpvrb81scLdR3UFjfXaeqUvPGf9h28dgrM3etBqRFHl

 

Fél napos közös utazás volt, ahol az alkalmazott playback technikák és társ művészeti eszközök segítségével láthatóvá tettük a különböző színterek együttműködését és azok lehetőségeit. Történeteink – közösségünk szövetének, kapcsolódásainknak- a hétköznapiságban láthatatlan szálait tárták fel. Bemutattuk, hogy az összművészeti alkotás, a playback-színház és más művészetek (vers és kép) eszközei hogyan tudják támogatni a közösséget, milyen hatással van ez a közösség tagjaira.

 

A műhelyben mindenki részévé vált a közös alkotásnak, mindenki saját választása szerinti művészeti ágat próbált ki. Tapasztalatainkat a fenti eseményeken széles körben osztottuk meg és további érdeklődők számára ezt filmen is hozzáférhetővé tettük. A Nyári Egyetem műhelyalkalmán történteket láthatjátok a projektről készült Alkossunk közösségben film interjúi közben.

Visszajátszás újraírás – Alkossunk közösségben – film

A projekt az Európai Unió Erasmus+ programjában valósul meg.
A fenti leírásban foglaltak a Közösségfejlesztők Egyesülete véleményét tükrözik.
Az Európai Bizottság sem a megosztott tartalomért, sem annak felhasználásáért nem felelős.